Saluda del Alcalde

Hola, has entrat en la pàgina Web de l’Ajuntament de l’Orxa. Des de la Corporació Municipal d’este municipi volem donar-vos la benvinguda a tota la gent que visita esta Web, ja sigues veí o visitant.

És per a nosaltres un plaer poder estar en contacte amb vosaltres des d’ací i oferir-vos tota la informació d’interés de tot el que succeïx al nostre poble, així com un mètode molt pràctic per a poder conéixer totes les meravelles que es troben en el nostre poble i el seu paradisíac entorn.

És una ferramenta molt útil perquè pugueu conéixer la nostra història, tradicions, paisatges i serveis que vos oferix el nostre poble.

Benvingut a la Vall de Perpuxent, “Un Paradís entre Muntanyes d’Oci i Descans”

 

L’Alcalde

Juan Pau Pinar Mes

 


 

Hola, has entrado en la página Web del Ayuntamiento de l’Orxa. Desde la Corporación Municipal de este municipio queremos daros la bienvenida a toda la gente que visita esta Web, ya seas vecino o visitante.

Es para nosotros un placer poder estar en contacto con vosotros desde aquí y ofreceros toda la información de interés de todo lo que acontece a nuestro pueblo, así como un método muy práctico para poder conocer todas las maravillas que encierra nuestro pueblo y su paradisiaco entorno.

Es una herramienta muy útil para que podáis conocer nuestra historia, tradiciones, paisajes y servicios que os ofrece nuestro pueblo.

Bienvenido a la Vall de Perpuxent, “Un Paradís entre Muntanyes d’Oci i Descans”

 

El Alcalde

Juan Pablo Pinar Mas